XXVIII Dia de la Llengua i de la Cultura Valencianes

Este 3 de març es celebra el XXVIII Dia de la Llengua i de la Cultura Valencianes. Nos agradaria que este dia fora per a tots nosatros un dia de festa i d’intencions, en millorar entre tots els valencians els nostres vínculs en la nostra terra, que entre tots escomencem a construir una societat valenciana que tinga una base forta en les seues conviccions i arrels de sentiment nacional.

Entre tots podem crear una cadena solidaria en la que uns i atres nos intercanviem coneiximents i informació de la nostra cultura i les nostres tradicions, que tots poc a poc ho pogam fer en la nostra llengua valenciana i aixina demostrar-li al mon que els valencians som un poble unit i que no nos anem a rendir mai.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *