XXVIII Dia de la Llengua i de la Cultura Valencianes

Este 3 de març es celebra el XXVIII Dia de la Llengua i de la Cultura Valencianes. Nos agradaria que este dia fora per a tots nosatros un dia de festa i d’intencions, en millorar entre tots els valencians els nostres vínculs en la nostra terra, que entre tots escomencem a construir una societat valenciana que tinga una base forta en les seues conviccions i arrels de sentiment nacional.

Entre tots podem crear una cadena solidaria en la que uns i atres nos intercanviem coneiximents i informació de la nostra cultura i les nostres tradicions, que tots poc a poc ho pogam fer en la nostra llengua valenciana i aixina demostrar-li al mon que els valencians som un poble unit i que no nos anem a rendir mai.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *