Tots Junts

La societat valenciana ha de ser conscient que viu en una de les terres mes riques i prosperes del mon, pel clima, per la seua capacitat agrària, per la seua disposició geogràfica, per la seua capacitat industrial i creadora, per la seua capacitat econòmica, per la seua via de comunicacions en les potencies mes fortes d’Europa, la seua situació de front a tot el mercat del Mediterràneu, i per supost la seua capacitat turística.

En açò tenim els arrels de sobra per a crear una Nació on 5 millons de valencians puguen viure en un estat del benestar, i fins ara cap dels governs espanyol i autonòmic han segut capaços de trau-li redit a tot el nostre potencial, per falta d’empatia en lo nostre, en la nostra terra.

Els valencians des de un nacionalisme integrador i en una visió de germanor en la resta de pobles, han de ser conscients de que poden revertir esta situació. Hem de deixar de pensar de forma individualista per escomençar a pensar en equip, pensar com un poble ric i no com un poble de pobrets per que no ho som, hem de fer-nos respectar en el mon i fermós valdre, i a soles ho podem conseguir tenint autoestima i pensar en la nostra consciencia valenciana, els valencians podem supera-ho tot, tots junts.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *