Tots Junts

La societat valenciana ha de ser conscient que viu en una de les terres mes riques i prosperes del mon, pel clima, per la seua capacitat agrària, per la seua disposició geogràfica, per la seua capacitat industrial i creadora, per la seua capacitat econòmica, per la seua via de comunicacions en les potencies mes fortes d’Europa, la seua situació de front a tot el mercat del Mediterràneu, i per supost la seua capacitat turística.

En açò tenim els arrels de sobra per a crear una Nació on 5 millons de valencians puguen viure en un estat del benestar, i fins ara cap dels governs espanyol i autonòmic han segut capaços de trau-li redit a tot el nostre potencial, per falta d’empatia en lo nostre, en la nostra terra.

Els valencians des de un nacionalisme integrador i en una visió de germanor en la resta de pobles, han de ser conscients de que poden revertir esta situació. Hem de deixar de pensar de forma individualista per escomençar a pensar en equip, pensar com un poble ric i no com un poble de pobrets per que no ho som, hem de fer-nos respectar en el mon i fermós valdre, i a soles ho podem conseguir tenint autoestima i pensar en la nostra consciencia valenciana, els valencians podem supera-ho tot, tots junts.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *