Lo nostre es millor

Tots els valencians que estem orgullosos de la nostra terra, arrels, festes, naturalea etc portem un nacionaliste dins,no es un nacionaliste radical i violent i solitari, nosatros som un poble cult i obert i no hem perdut la nostra visió de germanor universal en atres pobles d’Espanya ni d’Europa ni del mon. A soles des de l’amor desinteressat que un te per lo seu , com ho pots tindre per un fill o un pare , un pot lluitar per millorar i fer de Valencia un lloc millor per a viure els valencians, un lloc a on el dèbil estiga amparat i el fort puga ajudar i créixer també, un lloc a on les persones pugem mamprendre l’aventura de la realisació dels seus somis, fruint del maravellós entorn que mos dona la nostra terra.
No es tan difícil sentir-se orgullós de ser valencia, i no es tan difícil fer créixer eixe sentiment que portem dins. Si lo d’atres es bo, lo nostre es millor sempre

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *