Reflexionem

No hi ha res mes important en esta vida que el benestar de les persones, de totes. Escomençant per els chiquets i acabant en les persones majors, tot lo demes es secundari, inclus per a un nacionaliste valencià com yo. Hi han coses mes importants que la patria, el poble o la llengua.

Lluitar pel benestar dels valencians i al mateix temps poder fruir de la teua familia i amics tambe es una forma de fer nacionalisme i, si m’apureu, pot ser mes efectiva que estar tot lo dia en la matraca de la llengua, la senyera o les falleres. Que son importants tambe no mos equivoquem, pero no son la vida. La vida es una atra cosa que s’ha de lluitar i fruir, no val la pena pedre el temps en qui no vol escoltar, ni comprendre ni raonar, i manco que no va a baratar d’idees.

Aixina que sigues tu mateixa, sigues valencià i viu la teua valenciania. No escoltes al que te censure dient que estas equivocat, de la mateixa forma que no pergues el temps en fer lo mateix en ells. Utilisa l’humor i un somriure, i un poquet de bona educació. No val la pena el radicalisme en qualsevol idea, nomes pots portar-te un poc mes de fustracio.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *