Gràcies “Balancians” Gràcies “Aspanya”

Gràcies “Balancians” Gràcies “Aspanya”

Es lo que se m’ocurrix quan pense que els nostres fills estan deprenen català pur i dur en les escoles i supose que el poble Valencia esta enchisat de la vida de vore com els seus Pares o siga els Yayos apenes poden entendre als seus nets..i aço no es en cap manera una invenció d’un foll ni radical es la veritat pura i dura que la majoria no vol vore.

L’atre dia me contava un amic Yayo que la seua neta de 5 anyets se nega a parlar en ell en Valencia puix este , el Yayo, te que estar cada dos per tres corregint-la i com d’amunt li fa l’enguisca puix la chiqueta acabat enfadant-se tallant per lo sa i parlant “castejano” llavors en eixes edats imagineu el bollit que deu dur la criatura lo que li pot eixir…i clar sense cap de culpa la criatura…

Yo li deya al amic puix que vols no mes podem que donar les gràcies a la societat Valenciana en general que porta 38 anys votant a partits “aspanyols” i antiValencians tots puix dretes i esquerres espanyoles son lo mateix van a emportar-se lo que pugen ans que entren els atres i facen lo mateix…pero no passa res devem donar-los les gràcies al poble que es qui els posa i que en 38 anys encara no s’adonat conter de que lo de votar cada 4 anys apart de ser lliure val per a possar i llevar governs i provar coses noves i no votar sempre als mateixos…per que com estos ya saben robar estooo… governar volia dir , per tot eixo i mes, per un montó de coses….els hem de donar les gràcies i els Valencians mes encara que per eixo som els únics que Ofrenem…

Gràcies “Balansians” per vore com se publica el decret educatiu en catala pur i dur que adoctrinara l’educció en català dels nostres fills, i per vore com ara Valéncia nos l’han camviat de la nit al matí des-puix de sigles d’història i ara som “valència o siga Balansia”i no fer res, que mes dona si es com vos agrada que per eixo els heu votat tot i crear la marca blanca del catalanisme com es la tot poderosa i blinda Avl.
Gràcies “aspanya” per no deixar-nos ser Valencians i consentir que en la corrupció política Catalunya estiga educant els nostres fills.Clar que això vosatros mentres pugau vindre a les nostres plages vos la bufa.

Gracies”Balancians” per renegar de un passat gloriós en unes riquees culturals que moltes civilisacions volgueren tindre..primer sigle d’or de les lletres, Llengua Idioma única i diferenciada, Real Senyera única i inigualable per els drets que tot un Rei li dona que a dia de hui i per sempre mantindrà i d’amunt lo bonica que es.
Grasies “aspanya” per no velar per que les Senyes de Regió tan gloriosa se les apodere un territori que no passaren de ser uns comdats afrancesats marca hispana per cert i que hui volen trencar eixe estat “aspanyol” que segons pareix la majoria de “Balancians” no se cansen d’Ofrenar…

Gràcies “Balancians” per plantar-nos cara quan alguns vos mostrem nostra Senyera de lluita estrelada i que nos critiqueu sense parar-se a pensar que igual si llegiu un poc o escolteu voreu que es tan valida com la Real Senyera puix per d’amunt d’esta no n’hi ha cap aixina puix esta” baix els plecs de nostra Senyera” i no li heu de tindre por, com tampoc degau traure Senyeres d’Espanya junt a la nostra Real Senyera puix demostrat queda que Espanya només nos vol “per Ofrenar”.
Gràcies “aspanya” puix estas conseguint carregar-te tota la Cultura Valenciana encara que en mes de 300 anys des de que nos llevares el Furs no ho has conseguit..pero que ara en el chollo de la corrupcio politica d’estos últims anys t’ho han servit en font d’argent..

Gracies “Balancians” per tot eixo que sabeu i que faria este escrit impossible d’a-cavar…puix son tantes coses que preferix deixar este escrit obert i que sigau vosatros mateixa els que aneu donant les gràcies…
Gràcies “aspanya”per ser hui una castanya de país a on els nostres fills no tenen futur ni en Valencia, ni en Catella i manco en dialecte Barceloni…ara eixo si diners per a pagar un fum de polítics no t’hem faltaran…puix si camviares açò igual nostres fills podrien vore la llum i com que no vos interessa..
Gracies “Aspanya” per tots eixos malalts grans dependents inocents tots, que tingau abandonats , en fi son tantes les gràcies que vos podem donar , que per la part Valenciana podeu estar tranquils..
Total la gent vota i seguix ofrenant igual…

Gràcies de Veritat ad aquells Valencians i Valencianes que farts ya d’ofrenar esteu intentant parar este sense sentit de la política Valenciana i que a poc que nos ho pro-posem ho canviem tot es pensar a vore que hem fet i a qui hem votat tots estos anys i fent un eixercici de autocrítica constructiva donar-nos conte que si volem podem tornar a Ser Germans Valencians Orgullosos de Nostres Senyes Totes i Respectant les de Tots com sempre hem fet i dins deixa Espanya que molts voleu i que a poc que nos repte i nos deixe ser Valencians segur podem conviure pero millor i mes tranquils…Llavors si el Pais s’afona com pareix o alguns nos dona eixa sensació puix que s’afone…pero sent com Sempre Hem Segut ,Som i Serem Per Sempre Valencians….

Devem ser nosatres els Valencians, els que proyectem la manera de viure Valenciana en el futur, perque…
Si si Som lo que Som, Serem,
Si Som lo que Son, No Serem
I Nosatres Volem Ser Ara i Sempre
VALENCIANS

Julia San Valero .Historiadora i Gran Valenciana.
Desperta Ferro!!

Autor Sento Garrot.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *