SEGUIM SENT UNA NACIO, SEGUIM SENT VALENCIANS.

Com cada 25 d’abril, el colectiu nacionaliste realisarà un sentit homenage als maulets valencians que varen lluitar en 1707 per la defensa de les llibertats del Regne de Valencia. La derrota en la Batalla d’Almansa produida aquell fatidic 25 d’abril, va supondre la perdua dels furs valencians, i en conseqüencia, el decliu del Regne com a potencia. Per aixo 310 anys despres, els valencianistes continuem commemorant esta data en l’esperança de que Valencia torne a convertir-se en una potencia forta, digna i capaç de decidir per si mateixa. I en eixa esperança tan present, es per lo que enguany des de enmoviment hem decidit triar un slogan tan reivindicatiu per a commemorar tan fatidica data, perque mes de tres segles despres, i li pese a qui li pese, SEGUIM SENT UNA NACIO, SEGUIM SENT VALENCIANS.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *