Bon Nadal Valencians

 

BON NADAL AMICS I COMPANYONS

 

El Nadal es una festivitat religiosa en la que els cristians commemoren el naiximent de Jesus. Se celebra el 25 de decembre de cada any. De fet, la paraula Nadal, com tal, procedix del llati NATIVĬTASNATIVĀTISque significa ‘naiximent’.

Este terme, no obstant, s’utilisa no només per a referir-se al dia en que se celebra el naiximent de Jesus , sino que també s’estén per a designar el temps posterior, fins el Dia de Reis

Actualment, el Nadal se celebra en molts llocs i de formes molt distintes. En general, una de les caracteristiques actuals del Nadal es l’aument del consum, en especial d’objectes utilisats com regals i aliments.

Des de el punt de vista cristià, no obstant, se considera que este no es el significat autèntic del Nadal. El significat del Nadal, molt pel contrari, respon a manifestació de certs valors humans que durant l’any se mantenen mes o menys en l’oblit.

Valors com la solidaritat, l’unió, l’amor, la pau i l’esperança son mes propis de l’época de Nadal, i se troben representats en les creènciesreligioses del cristianisme. Es lo que vos desijem a tots vosatros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *